dijous, 22 d’octubre del 2015

Projecte Inkscape


El projecte en l'Inkscape consisteix en personalitzar el bloc segons el nostre gust, és a dir nosaltres fem el nostre fons i el el nostre logotip de la pàgina.

Logotip: El logotip, primer el que vaig van ser les dues lletres  la M i la T, després vaig augmentar el contorn de les dues lletres, fins que en va quedar així. Vaig fer una estrella i la vaig  duplicar 10 vegades.Amb aquelles10 estrelles vaig fer amb elles una circumferència. Finalment vaig pintar les estrelles de color taronja.





FONS: Per fer el fons el que vaig fer és fer figures bàsiques com per exemples circumferències , estrelles polígons. En el cas de les rodones el que vaig fer es fer quatre circumferències , cada vegada més petita i pintar-les de colors diferents. En acabar les vaig agrupar. En el cas de les estrelles vaig fer idènticament igual que les circumferències, però las vaig pintar amb un desagradat. En el altre tipus d'estrelles el que vaig fer és canviar-li la forma. Finalment vaig fer es espirals ,i els i vaig augmentar el contorn perquè ressaltessin més.





















Títol: Primer el que vaig fer és escriu-re amb l'eina de text "Portafoli Mohamed", després el vaig fer un desagradat amb el color verd, també el vaig duplicar per fer-li obra. Finalment vaig pujar les lletres principals de cada paraula és a dir ressaltant les lletres P,M,T.

 










dimecres, 21 d’octubre del 2015

L' Inskape

L' Inkscape és un programa informàtic, que serveix per fer dibuixos lliures com editors de gràfics vectorial.
Aquest programa pot ser instal·lat en el Windows, el Linux i el Mac.
El fundador d'Inkscape és Nathan Hurst, va ser creat l'any 2003.


Enllaç de descarrega: https://inkscape.org/en/download/?lang=es









Característiques principals:
  • Pots modificar  apropar-te o modificar en una imatge sense que els píxels es vegin perjudicats.
  • Els fitxers ocupen  poc espai.
  • El programa és gratuït i lliure.
  • Pots modificar qualsevol forma.  
Eines de l'Inkscape: 
  • L'eina Bézier: permet posar el nodes el lloc on vulguis i  donar-los la forma que tu vulguis.
  • L'eina cal·ligrafia: permet imita l'escriptura amb ploma i tinta.
  • L'eina dibuix a mà alçada: permet fer dibuixos tal com ho faríem amb un llapis, després de fer els dibuixos és pot modificar la figura.
  • Eina rectangle: permet fer rectangles de qualsevol mida. 
  • Eina el·lipse: es l'eina per fer circumferències.
  • Eina de polígon: permet fer polígons regulars i estels, es pot canviar el nombre de costats mitjançant el quadre de diàleg de propietats.
  • Eina espiral: permet fer diferents tipus d'espirals amb més o menys girs segons el teu gust.

Alguns treballs que het fet amb l'Inkscape són els següents: 






 


1-Gerro: El gerro és fa amb les corbes de beizer, primer de tot el que tens que fer és dibuixar la part de dalt quasi com una circumferència, desprès el que es de fer és fer la part de abaix.
Quan es fet les dues parts del gerro les es de ajuntar. Finalment es de pintar el gerro amb un desagradat.



2-Papallona: Primer de tot hem fe fer una papallona amb l'eina d'el·lipses, que consta de tres parts el cap, el cos i les ales. Pintem el cap i el cos del mateix color, desprès pintem les ales,  però cada ala la tenim que pintar d'un color seguint una escala de colors. Quan ja tenim totes les ales les agrupem, les dupliquem i les movem fins el lloc adequat.







3-Felip: El Felip l'hem de fer amb una circumferència, despres per fer els pels ho fem amb les corbes de beizer, també fem els peus i els cabells, dues el·lipses per fer les cames. I finalment l'hem de pintar segons el nostre gust.











4-Rectangles: Aquesta activitat és fàcil, has set rectangles cada vegada més petits. Desprès has d'eliminar les línies de contorn de tots els rectangles, i seleccionar-los tots i pintar el contorn Fins que quedi com aquesta fotografia.