dimecres, 13 d’abril del 2016

AppInventor

L'App Inventor és un entorn integrat de desenvolupament que et permet crear aplicacions mòbils amb el sistema operatiu Android.
Aquesta aplicació funciona a partir d'un conjunt d'eines bàsics, seguit d'un conjunt de blocs per poder crear l'aplicació.

Per poder veure si la aplicació funciona, ho podem fer dos mètodes:
  • Un mètode es descarar-te una aplicació anomenada MIT AI2 Companion, en Play Store hi ha traves d'un codi que et dona l'App Inventor, en aquest cas es necessita wifi per poder connectar-se.
  • I l'altre mètode, és connectar el mòbil i l'ordinador a traves d'un cable.
Per poder descarregar l'aplicació 
Icona de l'aplicació App Inventor:
Aplicacions fetes amb l'App Inventor: 
 Hello Pur:
És una aplicació molt fàcil de crear, Aquesta aplicació consisteix en un botó (eina de l'App Inventor) que té una imatge d'un gat dins, i clicant sobre el gat et soni el so del gat.
Aquí teniu el disseny de com ha quedat:

















 
Després del disseny, cal construir els blocs per tal de que la imatge funcioni:









 Aquest bloc en diu que, quan cliquem el gat , soni el so de "miau", i que vibri amb una intensitat de 500 mili segons.


Paint Pot:
Aquesta aplicació,  consisteix en poder escriure i pintar sobre una imatge, i poder fer taques grans i petits dintre de la imatge. Per fer aquesta aplicació cal fer  tres botons. En cada botó havíem d'escriure un color, i pinta el botó amb el color elegit. En acabar, teníem que agafar qualsevol imatge, per poder escriure i ratllar sobre ella. I per últim, ficar tres botons més, un el fem servir per poder borar (wipe), un per fer taques grans i l'altre per fer taques petites.

Disseny del paint pot:



















Per poder construir-la cal fer els següents blocs:

En el tres primer blocs ens diu, quan cliquem el botó vermell, taronja o el groc, fes que arquets bots executin amb el color seleccionat.
Per fer el bloc, de borra, tenim que agafar el bloc de, que quan cliquem sobre el botó borar (wipe) fes que la imatge es bori, totes les pintades que tingui en aquell instant.

Mole Mash:
Aquesta aplicació, consisteix en crear un joc simple, el el qual una imatge salta de un costat a un altre, i has de tractar de tocar-lo, per poder aconseguir punts.
Aquesta aplicació, has de ficar una imatge , dintre de un canvas, i abaix d'això ficar una etiqueta puntuació (score), i a baix un botó de tornar a començar (reseten una ).

Disseny:


















Blocs:




En el últim bloc ens diu que quan cliquem sobre el botó (reset), que torni el (scrore), que torni el començament.

Pong:
Aquesta aplicació consisteix en una paleta o una imatge elegida per tu,  i a dalt amb na bola que te un radi de 20. I el que tens que fer es desplaçar la imatge o paleta per tal de que no es caigui la pilota. Aquesta aplicació conté un botó per veure la teva puntuació, un de començar (start), i per últim un de tornar a repetir (reset).

Diseny:


















Blocs:
En el últim bloc en diu que quan cliquem el botó (reset), la pilota torni a la seva posició inicial, que torni el començament del joc, com una partida nova.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada